Разпадна се най-известната ни спортна двойка! Тенисистът и бившата гимнастичка са

...
Разпадна се най-известната ни спортна двойка! Тенисистът и бившата гимнастичка са
Коментари Харесай

Голяма изненада! Разпадна се ВИП двойка у нас

Разпадна се най-известната ни спортна двойка! Тенисистът и някогашната гимнастичка са разграничени. Връзката им продължи към три години. И завърши тихомълком, като никой от тях не разгласи края й. Вместо това тенисистът и гимнастичката избраха да мълчат и да продължат живота си поотделно.

Според близки до Мико и бронзовата медалистка с ансамбъла от олимпиадата в Рио двамата са се разделили още преди няколко месеца. Станало е напролет. Едва тези дни това получи и удостоверение. Кузманов чества със забавяне 30-ия си рожден ден с плевел ваучър в родния си град Пловдив.
-->
Той събра най-близките си хора и приятелите си, само че от Християна нямаше и помен. По същото време гимнастичката бе ангажирана с бизнеса си в Стара Загора. Същата вечер Хриси пътува до Пловдив отново по работа, само че не се появи на купона на някогашния си.

Причината за раздялата на любимците на спортните почитатели не е известна. Най-вероятно в основата е изключителната им претовареност в професионален проект. Мико обикаля света по тенис шампионати. Християна, от своя страна, в този момент е арбитър по художествена гимнастика. Често пътува за разнообразни надпревари. Така  двамата постоянно бяха разграничени поради уговорките си.

Мико и Християна се събраха при започване на 2020-а. Преди това четири години бяха единствено другари. Първата им целувка е след завръщането на тенисиста от АТП Къп. Двамата бързо се трансфораха в обичана на мнозина двойка - млади, красиви, сполучливи и влюбени.

“Моята фантазия е обвързвана с нея - да прекараме дружно целия си живот ", споделяше нееднократно Кузманов. Мечтата му очевидно няма да се сбъдне. Три години по-късно той и Християна са разграничени, написа Пловдив 24..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР